Presenting you Apni Akad Ko Kripya Apni Jeb Me Rakhe Lyrics was sung by Dada Sadhu and lyrics was written by himself. The music of this song was composed by Dada Sadhu.
Song | Dus Don |
Singer | Dada Sadhu |
Music | Dada Sadhu |
Lyrics | Dada Sadhu |
Apni Akad Ko Kripya Apni Jeb Me Rakhe Lyrics
हो अंडरवर्ल्ड जिक्र यारां के नाम क
कों सा बदमाश जो मन्ने न जानत
हो अंडरवर्ल्ड जिक्र यारां के नाम क
कों सा बदमास जो मन्ने न जानत
हो ख़तम होज़े गुंडे का वाजुड़
शेहर क
हो खो देयगे गुण्डे का वजूद शहर ट
म्न्ने परचा बनके देदे कोण कोण स
लिस्ट बनके देदो कोण कोण स
दूस मार्केया मार्केया मैं दोन न बना
मैने जितने भी मारे वे सारे डॉन द
दूस लोग मार के में दो नई बना
मैने जितने भी मारे वे सारे डॉन द
बाता डेंगे तन्ने तेरे दोस्त तेरे मिटार
हर {HR = Haryana} गाड़ी नंबर मतलब बदमाशा का क्षेत्र
ओर बच कर निकल यहाँ से जितना बच सक
अपनी आकद को कृपया अपनी जेब में रखे
बाता देंगे तन्ने तेरे दोस्त तेरे मिटार
हर {HR = Haryana} गाड़ी नंबर मतलब बदमाशा का क्षेत्र
ओर बच कर निकल यहाँ से जितना बच सक
ओर अपनी आकद ने गाल गेरा गोज में रखें
हो बैठे अफ़सोस मैं गैंग वंग माफ़िया
राजनीत ाले सारे खिड़े मून द
हो दस लोग मार के में दो नई बना
मैने जितने भी मारे वे सारे डॉन द
कयूंकि
हो खड़े हुए कलर और छाडे होये कफ
हो गाली गुली डेरे शोरा बोल चल रूफ्
कट्टी पूछेगे लोग तन्ने किसके हठी चडे
थरे याद रखेगा तू बाला माँसा के पाडेय थ
कपणेये तरह सरेयने चक्त लाग
ओर दूसरेयां के डाँग लागे रओं धों क
दूस मार्केया मार्केया मैं दोन न बना
मैने जितने भी मारे वे सारे डॉन द
दूस लोग मार के में दो नई बना
मैने जितने भी मारे वे सारे डॉन थे
Dus Don Lyrics In English
Ho Underworld Jikra Yaaran Ke Naam Ka
Kon sa badmash Jo Mnne Na Janta
Ho Underworld Jikra Yaaran Ke Naam Ka
Kon sa badmas Jo Mnne Na Janta
Ho Khatam Hoje Gunde Ka Vajud
Shehar Ke
Ho Kho deyage Gunde Ka Vajud Shehar te
Mnne Parcha Banake Dede Kon Kon Se
List Banake Dedo Kon Kon Se
Dus Markeya Markeya Main Don Na bna
Maine Jitne Bhi Maare Ve Saare Don The
Dus Log Maar Ke Me Don Ni Bna
Maine Jitne Bhi Maare Ve Saare Don The
Bata Denge Tanne Tere Dost Tere Mitar
HR Gadi Number Matlab Badmasha Ka Kshetra
Aur Bach Kar Nikal Yahan Se Jitna Bach Sake
Apni Aakad Ko Kripya Apni Jeb Me Rakhen
Bata Denge Tanne Tere Dost Tere Mitar
Hr Gadi Number Matlab Badmasha Ka Kshetra
Aur Bach Kar Nikal Yahan Se Jitna Bach Sake
Aur Apni Aakad ne gaal gera goj me Rakhen
Ho baithe Afsos Main Gang veng Mafiya
Rajneet Aale Saare Khide Moon The
Ho Dus Log Maar Ke Me Don Ni Bna
Maine Jitne Bhi Maare Ve Saare Don The
Kyunki
Ho khade Hoye kalar Aur Chade Hoye Kaf
Ho gaali guli Dere Shora Bol Chal Roof
Katte Puchege log Tanne kiske hathi Chade
Thare Yaad Rakhega Tu Baala Mansa Ke Padeya Tha
Apneyae Tarh Sareyane Chkt Laage
Aur Dusreyan Ke Dong Laage Ron Dhon Ke
Dus Markeya Markeya Main Don Na bna
Maine Jitne Bhi Maare Ve Saare Don The
Dus Log Maar Ke Me Don Ni Bna
Maine Jitne Bhi Maare Ve Saare Don The
Apni Akad Ko Kripya Apni Jeb Me Rakhe Video
This is end of अपनी अकड़ को कृपया अपनी जेब में रखें लिरिक्स.